Bovenaan in de zoekresultaten

Zoekmachine marketing

Studio 84 helpt met hoog scoren in de web-, shopping- en videoresultaten die werken voor jouw website. Wij optimaliseren de organische resultaten en zijn gespecialiseerd in betalende resultaten via Google Ads.

Google Search Organic

De organische of “natuurlijke” zoekresultaten van Google. Website tweaks zorgen voor betere posities en een gecontroleerde indexatie.

1 of 4
Google Search Ads

Onmiddelijke bovenaan in de Google zoekresultaten via betaalde tekstadvertenties in het Google Ads netwerk.

2 of 4
Google Shopping Ads

Promoot producten van uw webshop met advertenties net boven de webresultaten die een relevante productafbeelding en prijs bevat.

3 of 4
Google My Business

Google Mijn Bedrijf intelligent aanmaken of aanpassen zodat lokale klanten snel en duidelijk uw locatie en openingsuren vinden.

4 of 4

Bovenaan in de zoekresultaten

Bovenaan in de resultaten staan bij zoekopdrachten die relevant zijn voor uw diensten of producten, is noodzakelijk voor een hoog en stabiel conversiepercentage op uw website. Wij zorgen voor ondersteuning bij verschillende kanalen.

Bovenaan in de Google resultaten

Google is de meest populaire zoekmachine voor webresultaten. Het is dan ook evident om hier zoveel mogelijk op in te zetten. De Google zoekresultaten bestaan uit verschillende onderdelen die elk apart of samen geoptimaliseerd kunnen worden:

Bovenaan in de Microsoft Bing resultaten

Microsoft Bing is minder gekend dan Google maar wordt door een specifiek publiek, deels onbewust, nog steeds gebruikt. Ondanks een laag zoekvolume kan dit platform voor zeer goedkope leads en conversies zorgen door het gebrek aan stevige concurrentie.

Bovenaan in de YouTube videoresultaten

De YouTube videoresultaten bepalen tegenwoordig deels ook de Google Webresultaten. Om hoger in de webresultaten te scoren loont het dus om ook op video’s te focussen. Daarnaast beschikt het YouTube platform over een uniek soort gebruikers dat apart aangesproken kan worden.

Bovenaan in de Amazon shopping resultaten

Studio 84 helpt om jouw Amazon winkel beter te laten scoren in de Amazon resultaten door unieke optimalisatie technieken of het gebruik van Amazon Ads.

Bovenaan in de Bol.com shopping resultaten

Scoor hoog in de zoekresultaten van Bol.com door de inhoud en productafbeeldingen te optimaliseren van uw artikelen of gebruik te maken van Sponsored products.

Gratis offerte

Let's get started

Wij zorgen voor een holistische aanpak met hoge posities bij relevante zoekmachines.

30 min Video call

Boek een gratis consultatie

Boek gratis en vrijblijvend een online marketing consultatie van 30min met Studio 84. Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe kunnen we dit samen bereiken?