Professioneel webdesign

Webdesign bureau

Studio 84 is een webdesign bureau in Gent gespecialiseerd in professionele WordPress of Shopify websites. Onze websites zijn eenvoudig zelf te beheren en geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Een goede basis

Professioneel webdesign

Professioneel webdesign vormt de basis van uw online marketing verhaal. Studio 84 denkt mee als webdesign bureau en houdt rekening met uw marketing strategie om de structuur, navigatie en content af te stemmen op uw doelgroep.

wordpress webdesign studio 84

WordPress webdesign

Studio 84 kiest het WordPress platform als basis voor een gebruiksvriendelijk webdesign. Het unieke Studio 84 dashboard maakt het beheer eenvoudig en begrijpelijk.

webdesign studio 84

e-commerce webdesign

Start met online verkopen

Er heerst een explosieve groei van online transacties, het corona tijdperk heeft dit alleen maar versterkt. Hoog tijd om hier als bedrijf een graantje van mee te pikken. Dankzij het e-commerce webdesign van Studio 84 verkoopt u online in no-time.

Wat voor jou het beste werkt

De keuze van een geschikt e-commerce platform voor uw bedrijf hangt af van verschillende interne en externe factoren. Wij beschikken over een geschikte oplossing voor elk type gebruiker. Samen achterhalen we een toekomstgerichte basis voor jouw e-commerce webdesign project.

woocommerce wordpress plugin

WordPress webshop

Breid jouw WordPress website uit met e-commerce functionaliteiten van Woocommerce. Webdesign dat zorgt voor een naadloos geïntegreerde webshop in WordPress.

Shopify logo 2

Shopify webshop

Wij zetten voor jou een gebruiksvriendelijke Shopify e-commerce webshop op. Studio 84 is Shopify Partner sinds 2012 en beschikt over de nodige Shopify webdesign ervaring.

Over ons

Webdesign bureau in Gent

Studio 84 is een webdesign bureau in hartje Gent. Met hands-on ervaring en een unieke kennis zorgen wij voor conversiegericht webdesign.

Een unieke kennis

Hands-on ervaring

Webdesign demo's & portfolio

Oordeel zelf

We hebben al veel mooie webddesign projecten achter de rug en we zijn trots op het resultaat.

webdesign bureau gent studio 84

30 min

Gratis videogesprek

Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe kan je dit zo effectief mogelijk bereiken? Boek gratis en vrijblijvend een videogesprek met Studio 84.

Wacht eens even...

Waarom geen gratis en vrijblijvende video call met Studio 84?