Zoekresultaten optimaliseren

Zoekmachine optimalisatie

Bij zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) optimaliseren we de organische of “natuurlijke” resultaten van Google of Microsoft Bing.

SEO

Search engine optimization

SEO, kort voor Search Engine Optimization, is het proces van het verfijnen van een website om zoekmachines te helpen deze beter te begrijpen en de positie ervan op de organische resultatenpagina’s van zoekmachines te verbeteren.

zoekmachine optimalisatie studio 84

Een strategie die werkt

Een grote meerderheid van consumenten vertrouwt op zoekresultaten voor hun aankoopbeslissingen. Het optimaliseren van een website zodat zoekmachines (en nog belangrijker, gebruikers) deze kunnen bereiken en begrijpen is een strategie die werkt en steeds zal blijven werken in uw online marketing verhaal.

Selectie zoektermen

Internetgebruikers tonen via zoekopdrachten interesse in uw diensten of producten. Door een selectie van converterende zoekwoorden uniek voor jouw site kunnen we een stroom aan conversies garanderen.

Samen met Google Ads en Google Mijn Bedrijf kunnen we, nog steeds, delen van de eerste pagina innemen.

Schema markup

Een website bestaat uit verschillende content types: blogs, realisaties, nieuws, recepten,… Door specifieke codes toe te voegen helpen we Google met het begrijpen van de inhoud waardoor extra informatie kan weergegeven worden in de zoekresultaten.

google mijn bedrijf seo
Lokale zoektermen

Google mijn bedrijf (of Google My Business) brengt klanten naar jouw adres door bij specifieke, lokaal gerichte zoektermen praktische bedrijfsinformatie weer te geven.

Klanten kunnen eenvoudig bellen, openingsuren raadplegen of een routebegeleiding starten zonder hiervoor naar jouw website te moeten gaan.

Sociale bevestiging

Een verscheidenheid aan positieve reviews van klanten geeft de geloofwaardigheid van uw zaak een extra boost en helpt jouw zaak te onderscheiden van de concurrentie.

Google Ads

Liever onmiddellijk bovenaan in de resultaten?

Onmiddellijk bovenaan in de Google zoekresultaten via betaalde tekstadvertenties of uw bedrijf promoten in het Google netwerk.

Voordelen van SEO

Unieke aanpak

SEO optimalisatie technieken

Studio 84 maakt gebruik van  zowel off-site als webdesign SEO technieken die samen zorgen voor een boost in de organische zoekresultaten van uw website:

Zoekmachines
Website
zoekmachine optimalisatie technieken studio 84

Webstatistieken

Meten is weten

Waar komen onze bezoekers vandaan, hoe navigeren ze en belangrijker, voeren ze uiteindelijk een gewenste actie uit? Vitale informatie om uw zoekmachine optimalisatie inspanningen te beoordelen en bij te sturen.

Klikken op e-mail
0
Klikken op telefoon
0
Klikken op adres
0
Formulieren
verzonden
0
Inschrijvingen
nieuwsbrief
0
Gegenereerde
omzet
0
Zoekmachines 40%
Social media 35%

Gratis offerte

Let's get started

Verhoog de organische posities in zoekmachines met onze optimalisatie technieken.

30 min

Gratis videogesprek

Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe kan je dit zo effectief mogelijk bereiken? Boek gratis en vrijblijvend een videogesprek met Studio 84.

Wacht eens even...

Waarom geen gratis en vrijblijvende video call met Studio 84?