Shopify e-commerce

Shopify webdesign

Studio 84 is uw partner voor professioneel Shopify webdesign.  Wij beschikken over uitgebreide documentatie, toegang tot de partner-community en partnerondersteuning.

Shopify platform

Start met online verkopen

Shopify logo 2

Het Shopify platform is speciaal ontwikkeld voor e-commerce met een sterke focus op eenvoud. Start snel met online verkopen zonder enige technische kennis.

shopify webshop dashboard studio 84

Shopify-beheercentrum

Overzichtelijk

Bij het inloggen krijg je een overzichtelijk en gedetailleerd beeld van uw bedrijf. Krijg onmiddellijk meer inzicht in de verkoop, bestellingen en de doelgroep om uw producten en marketing beter op elkaar af te stemmen.

Eenvoudig producten beheren

Titel, omschrijving, zoekmachine informatie en media toevoegen is simpel. Zet de optimale prijs en beheer uw voorraad manueel of automatisch.

Shopify biedt ondersteuning voor verschillende soorten producten:

Categorieën of collecties

Maak het eenvoudig voor klanten door producten te groeperen. Koppel producten met collecties door geautomatiseerde regels of door manueel producten te selecteren.

Product opties

Studio 84 maakt het mogelijk oneindig veel product opties en varianten toe te voegen aan uw producten. Er kan extra aangerekend worden per optie of er kunnen bundels aangeboden worden om de verkoop te verhogen.

Snel bestellingen opvolgen

Je beschikt steeds over nauwkeurige en actuele informatie over welke bestellingen zijn uitgevoerd, verzonden, bewerkt, terugbetaald of geretourneerd. Via een gebruiksvriendelijke interface kan je pakbonnen afdrukken en verzendingen of leveringen opvolgen.

Shopify mobiele app

Via de Shopify mobiele app kan je de webshop beheren vanuit je broekzak. Eén enkel dashboard om bestellingen, verzendingen en betalingen te beheren, allemaal vanaf jouw smartphone.

shopify mobiele app studio 84

Shopify Editor

Beheer je website makkelijk zelf

Bij een Shopify webshop van Studio 84 voeg je eenvoudig inhoud toe en herschik of verwijder je zonder enige technische kennis. Je kan uw wijzigingen in real-time bijken in zowel desktop als mobiele weergave. 

Layout & indeling

Herschik zelf onderdelen op pagina’s via een simpele drag-and-drop beweging! Verplaats call to actions zolang een specifieke online marketing campagne loopt.
shopify visual editor layout

Teksten en blokken

De editor maakt het mogelijk om visueel eenvoudig teksten, foto’s en call to actions aan te passen zonder enige technische kennis. Alles automatisch in de huisstijl van jouw bedrijf.

shopify visual editor text 1

Partner since 2012

Shopify partner

Studio 84 helpt verkopers met het starten, verkopen, promoten en beheren van hun shopify webshop. Wij beschikken over uitgebreide documentatie, toegang tot de partner-community en partnerondersteuning.

Gebruiksvriendelijk & responsief design

Voor iedereen goed toegankelijk

Ieder apparaat vraagt om een eigen aanpak. Onze shopify webshops zijn op elk apparaat goed toegankelijk, steeds met dezelfde look en feel en specifieke gebruiksvriendelijke navigatie. Wij testen op de meest gangbare apparaten en browsers. 

shopify webdesign responsive studio 84 1

Foto's & video's

Professionele stockafbeeldingen

Studio 84 heeft toegang tot miljoenen royaltyvrije stockafbeeldingen, foto’s, afbeeldingen, vectoren, videobeelden en illustraties van hoge kwaliteit.

Koppelingen & automatisaties

Bespaar tijd

Studio 84 kan uw Shopify webshop koppelen met verschillende platformen

shopify multilingual studio 84

Multilingual

Ondersteuning voor meerdere talen

Bij Shopify webdesign houdt Studio 84 steeds rekening met ondersteuning voor meerdere talen. Wij voorzien voor iedere taal een aanpasbare SEO integratie waardoor je snel van extra zoekmachine bezoekers kan genieten.

Social media integratie

Extra likes, volgers en fans

Social media links

Elke Studio 84 Shopify webshop beschikt over een uitgebreid pakket aan social media links van jouw bedrijf in de header, footer en contactpagina. Bij blogs staan links om eenvoudig te delen op de meest populaire platformen.

Posts of video's

Via een API koppeling is het mogelijk om uw laatste posts of video’s automatisch weer te geven op de website. Handig om steeds over recente content te beschikken zonder jouw website aan te passen!

Verkopen op Facebook & Instagram

Via een API koppeling kunnen wij jouw Shopify producten automatisch synchroniseren met Facebook en Instagram zodat je eenvoudig van in jouw posts kan verkopen.

shopify social media integratie

Leveringsmogelijkheden

Uitgebreide manieren van verzenden

Simpelweg pakjes versturen voldoet niet meer aan de verwachtingen van de post-corona klant. Levering aan huis, zelf laten afhalen of gebruik bPost afhaalpunten.

Webstatistieken

Meten is weten

Waar komen onze bezoekers vandaan, hoe navigeren ze en belangrijker, kopen ze uiteindelijk producten op uw Shopify webshop? Vitale informatie om uw online marketing inspanningen te beoordelen en bij te sturen.

Klikken op e-mail
0
Klikken op telefoon
0
Klikken op adres
0
Formulieren
verzonden
0
Inschrijvingen
nieuwsbrief
0
Gegenereerde
omzet
0
Zoekmachines 40%
Social media 35%

Zoekmachine optimalisatie

Bovenaan in de zoekrestulaten

Studio 84 helpt met hoog scoren in de web-, shopping- en videoresultaten die werken voor jouw Shopify webshop. Wij optimaliseren de organische resultaten en zijn gespecialiseerd in betalende resultaten via Google Ads.

shopify zoekmachine optimalisatie studio 84

Shopify voorbeelden

Oordeel zelf

We hebben al veel mooie Shopify webshops mogen maken voor klanten en we zijn trots op het resultaat. Bekijk Shopify voorbeelden en oordeel zelf!

shopify voorbeelden studio 84

30 min

Gratis videogesprek

Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe kan je dit zo effectief mogelijk bereiken? Boek gratis en vrijblijvend een videogesprek met Studio 84.

Wacht eens even...

Waarom geen gratis en vrijblijvende video call met Studio 84?