Woocommerce WordPress

WordPress webshop

Breid jouw WordPress website uit met e-commerce functionaliteiten van Woocommerce. Geniet van een compleet geïntegreerde webshop in WordPress.

Een goede basis

WordPress webdesign

Studio 84 is gespecialiseerd in gebruiksvriendelijk WordPress webdesign. Onze websites zijn eenvoudig zelf te beheren en geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Integratie met uw favoriete platformen

Geoptimaliseerd webshop dashboard

Eenvoudig producten beheren

Krijg controle over uw producten met alle tools die u nodig hebt voor een up-to-date voorraad. Verhoog de verkoop door uw time-to-market te verkorten en uw flexibiliteit te vergroten.

Snel producten bewerken

Bewerk producten zonder ze te openen. Met inline bewerken kunt u inhoud direct vanuit de lijsttabel bewerken. Met één klik kunt u vrijwel al uw velden, zelfs tegelijk, bewerken.

Maak je eigen filters

We weten hoe het gaat: hoe meer producten u toevoegt, hoe moeilijker het wordt om te vinden wat u zoekt. Uitgebreide filter mogelijkheden helpt u om de zoekresultaten te beperken.

Snel bestellingen opvolgen

Hoe meer bestellingen je hebt, hoe moeilijker het wordt om ze te beheren. Studio 84 maakt het voor u een stuk makkelijker:

Klantenbeheersysteem

Het gebruikersbeheer van WordPress laat te wensen over voor webshops. Dankzij ons aangepast klantenbeheersysteem krijg je snel inzicht: filter, segmenteer en maak inline bewerkingen.

Koppelingen & automatisaties

Bespaar tijd

Studio 84 kan uw wordpress webshop koppelen met verschillende platformen

Leveringsmogelijkheden

Uitgebreide manieren van verzenden

Simpelweg pakjes versturen voldoet niet meer aan de verwachtingen van de post-corona klant. Levering aan huis, zelf laten afhalen of gebruik bPost afhaalpunten.

Focus op uw huisstijl

Een herkenbare shopervaring

Aangepaste e-mails

Wij creëren lichtgewicht HTML e-mail templates voor:

Unieke shop pagina's

Gebruiksvriendelijk en intuitief

Shoppen is een plezier

Dankzij een rustig en herkenbaar design in uw huisstijl zien klanten duidelijk wat van hen verwacht wordt. Daarnaast willen we ook het shoppen zo aangenaam mogelijk maken.

Realtime zoeken

Bij zoekopdrachten worden automatisch relevante resultaten getoond. Ontdek efficiënt en snel producten en voorkom wachten op een resultatenpagina.

Slim filteren

Producten filteren op een webshop kan snel voor frustraties zorgen. Maak het klanten makkelijk door een variëteit aan filters te voorzien, inclusief visuele hints.

Mega menu's

Toon visueel grote menu’s die het gebruiksgemak verhogen en zich aanpassen bij alle apparaten. Geef een moderne look & feel aan uw webshop.

Let's get social

Social media integratie

Webstatistieken

Meten is weten

Waar komen onze bezoekers vandaan, hoe navigeren ze en belangrijker, kopen ze uiteindelijk producten? Vitale informatie om uw online marketing inspanningen te beoordelen en bij te sturen.

0
Klikken op e-mail
0
Klikken op telefoon
0
Klikken op adres
0
Formulieren
verzonden
0
Inschrijvingen
nieuwsbrief
0
Gegenereerde
omzet
Zoekmachines 40%
Social media 35%

WordPress demo's & portfolio

Oordeel zelf

We hebben al veel mooie WordPress webshops mogen maken voor klanten en we zijn trots op het resultaat. Bekijk ons werk!

30 min Video call

Boek een gratis consultatie

Boek gratis en vrijblijvend een online marketing consultatie van 30min met Studio 84. Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe kunnen we dit samen bereiken?