Adverteren op Google

Google Ads

Google Ads, voorheen Google Adwords, is een advertentie netwerk van Google dat het mogelijk maakt om advertenties te tonen bovenaan de zoekresultaten of op specifieke websites.

Google Ads netwerk

Google adverteren

Het Google Ads netwerk bestaat uit advertenties in de zoekeresultaten zoals Google Search Ads, Google Shopping Ads en Local Business Ads. Daarnaast hebben we het Google Display netwerk waarbij we op miljoenen websites adverteren, inclusief YouTube en Gmail.

google ads

Onmiddellijk bovenaan in de zoekresultaten

Wij beschikken over de nodige expertise om u zowel in de Google als de Google Shopping resultaten bovenaan te plaatsen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u onmiddelijk bovenaan in de zoekresultaten van Google wil staan:

google search advertentie studio 84
Unieke aanpak & ervaring

Studio 84 werkt reeds met Google Ads sinds 2008 (toen nog Google Adwords). Dankzij deze ervaring hebben wij onze eigen succesvolle manier van werken ontwikkeld.

Wij betrekken de klant op een begrijpelijke manier bij zowel de opzet als bij de optimalisaties van de Google Ads campagnes. Lees meer

Gericht adverteren met lokale campagnes

Met Google Search Ads kunnen wij lokale zaken helpen om zeer gericht te adverteren en de offline omzet te vergroten. Denk aan adverteren in een kleine radius rond jouw bedrijf of adverteren in Google Maps.

google shopping advertentie studio 84
Promoot producten van je webshop

Verleid online shoppers door bovenaan in de zoekresultaten de aandacht te trekken met een advertentie die een relevante productafbeelding en prijs bevat.

Opzet en koppeling

Naast het opzetten van campagnes helpen wij ook met het aanmaken van Google  Shopping product feeds. De selectie van producten gebeurt volledig in samenspraak met de klant.

Automatische product feeds

Door uw webshop via API’s te koppelen met het Google Merchant Center kunnen producten automatisch en up-to-date worden weergegeven in de shopping resultaten.

Zoekmachine optimalisatie

Bovenaan via de natuurlijke resultaten

Via optimalisatietechnieken kan je op langere termijn ook goed scoren voor specifieke zoekwoorden in de natuurlijke resultaten.

Genereer naamsbekendheid

Google Display Ads

Promoot uw bedrijf wanneer mensen online op hun favoriete sites browsen en genereer naamsbekendheid. Toon advertenties op miljoenen websites, nieuwspagina’s, blogs en Google-sites zoals Gmail en YouTube.

Bereik de juiste internetgebruikers door gericht te adverteren:

Remarketing campagnes

Toon advertenties wanneer mensen uw site reeds bezocht hebben:

Advertenties die in het oog springen

Wij creëren duidelijk leesbare advertenties met sterke call to actions en een volledig aangepast design volgens de huisstijl van jouw bedrijf. Wij maken een complete set van 17 varianten, de geadviseerde bannerformaten voor desktop en mobiele apparaten in het Google Ads netwerk.

Certified since 2008

Google Ads Certified partner

Studio 84 heeft de nodige Google Ads opleidingen genoten  en heeft ervaring met zowel Google Ads Search als Google Ads Display.

In goede handen

Google Ads specialist

Studio 84 is Google Ads gecertificeerd sinds 2008 en heeft zowel goede als slechte evoluties van het platform meegemaakt. Ondanks de vele automatisatie mogelijkheden  blijven we trouw aan onze old school approach. Lees meer

Google Ads campagnes opzetten

Vermijd rechtszaken of klikbudgetverspilling

Vaak maken reclamebureau’s gebruik van campagne instellingen die zorgen voor weinig tot zelfs geen controle over de zoekopdrachten. Enkele van de veelvoorkomende toepassingen zijn het gebruik van dynamische campagnes, geautomatiseerde biedingen of broad-match zoekwoorden. Op deze manier geven ze Google volledige controle over de relevantie van onze zoekopdrachten. Als gevolg kunnen advertenties weergeven worden bij ongewenste zoekopdrachten.

Wij hebben uw budget & zoekopdrachten onder controle

Dankzij de gerichte zoekwoordcombinaties en uitgekiende zoekwoordcombinaties staat u met Studio 84 campagnes nooit voor verrassingen.

Google Ads campagnes optimaliseren

Conversie optimalisatie

Klikken omzetten naar klanten

Meer geld uitgeven is niet altijd het antwoord. Conversie optimalisatie is belangrijk omdat het de waarde van de bezoekers verhoogt – door te profiteren van uw bestaande websiteverkeer.

5000 bezoekers

website bezoekers
bezoekers verlaten website 1

4900 bezoekers verlaten de website

converterende bezoeker

100 aanvragen

Gratis offerte

Let's get started

Start met adverteren in Google of laat ons uw bestaande campagnes optimaliseren.

30 min

Gratis videogesprek

Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe kan je dit zo effectief mogelijk bereiken? Boek gratis en vrijblijvend een videogesprek met Studio 84.

Wacht eens even...

Waarom geen gratis en vrijblijvende video call met Studio 84?