Adverteren op internet

Online adverteren

Studio 84 helpt met online adverteren door relevante advertentie kanalen te selecteren voor uw bedrijf, het opzetten van gerichte campagnes en een professionele opvolging.

Google ads

Adverteren op Google

Google is de meest populaire zoekmachine. Het is dan ook evident om hier zoveel mogelijk op in te zetten. Sta onmiddelijke bovenaan door te adverteren op Google met betaalde tekstadvertenties in de zoekresultaten of Google Maps.

Google display advertenties

Adverteren op websites

Genereer naamsbekendheid via het Google Display netwerk van Google Ads. Bereik de juiste internetgebruikers door gericht te adverteren volgens onderwerp, interesse, intentie of uitgevoerde acties op de site.

Facebook business suite

Adverteren op social media

Naargelang de vooropgestelde strategie kunnen we ons focussen op meer fans en volgers,  naamsbekendheid of het boosten van uw organische posts. 

Conversie optimalisatie

Klikken omzetten naar klanten

Meer geld uitgeven is niet altijd het antwoord. Conversie optimalisatie is belangrijk omdat het de waarde van de bezoekers verhoogt – door te profiteren van uw bestaande websiteverkeer.

5000 bezoekers

4900 bezoekers verlaten de website

100 aanvragen

Gratis offerte

Let's get started

Start met online adverteren in het Google netwerk of op Social media.

30 min Video call

Boek een gratis consultatie

Boek gratis en vrijblijvend een online marketing consultatie van 30min met Studio 84. Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe kunnen we dit samen bereiken?