Adverteren op internet

Online adverteren

Studio 84 helpt met online adverteren door relevante advertentie kanalen te selecteren voor uw bedrijf, het opzetten van gerichte campagnes en een professionele opvolging.

Google ads

Adverteren op Google

Google is de meest populaire zoekmachine. Het is dan ook evident om hier zoveel mogelijk op in te zetten. Sta onmiddelijke bovenaan door te adverteren op Google met betaalde tekstadvertenties in de zoekresultaten of Google Maps.

adverteren op google studio 84

Google display advertenties

Adverteren op websites

Genereer naamsbekendheid via het Google Display netwerk van Google Ads. Bereik de juiste internetgebruikers door gericht te adverteren volgens onderwerp, interesse, intentie of uitgevoerde acties op de site.

adverteren op websites studio 84 2

Facebook business suite

Adverteren op social media

Naargelang de vooropgestelde strategie kunnen we ons focussen op meer fans en volgers,  naamsbekendheid of het boosten van uw organische posts. 

adverteren op social media studio 84 3

Conversie optimalisatie

Klikken omzetten naar klanten

Meer geld uitgeven is niet altijd het antwoord. Conversie optimalisatie is belangrijk omdat het de waarde van de bezoekers verhoogt – door te profiteren van uw bestaande websiteverkeer.

5000 bezoekers

website bezoekers
bezoekers verlaten website 1

4900 bezoekers verlaten de website

converterende bezoeker

100 aanvragen

Gratis offerte

Let's get started

Start met online adverteren in het Google netwerk of op Social media.

30 min

Gratis videogesprek

Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe kan je dit zo effectief mogelijk bereiken? Boek gratis en vrijblijvend een videogesprek met Studio 84.

Wacht eens even...

Waarom geen gratis en vrijblijvende video call met Studio 84?