Online marketing bureau in Gent

Over ons

Studio 84 is een online marketing bureau in hartje Gent.  Met hands-on ervaring en unieke kennis zorgen wij voor jouw online succes.

Onze waarden

Old school, in a good way

Online marketing specialist

Bart De Latte

Een unieke kennis

Bart De Latte heeft een bachelor opleiding toegepaste informatica met specialisatie multimedia en een bachelor marketing en communicatie genoten. Dit zorgt voor een unieke kennis waarbij klanten zowel op IT als op marketing vlak baat bij hebben. Daarnaast schoolt Bart zich voortdurend bij, beschikt hij sinds 2008 over Google Analytics en Google Ads certificaten en is Google en Shopify Partner.

Hands-on ervaring

Bart De Latte is zijn carrière begonnen als één van de eerste zoekmachine specialisten in België onder leiding van SEO guru Frederic De Schryver. Webstatistieken, conversie optimalisatie en gebruiksvriendelijk webdesign werden al snel een passie. Bart heeft voor verschillende nationale en internationale A-klanten gewerkt en heeft ook zelf succesvol e-commerce startups opgezet. Hij weet de marketingmix onderdelen, zowel online als offline, perfect op mekaar af te stemmen.

Met meer dan 15 jaar ervaring in deze snel evoluerende sector kan je gerust zijn dat uw online marketing strategie in goede handen is.

gent studio 84
digipunt studio 84
Digipunt begeleider Gent

Hulp bij digitale vragen voor ouderen en jongeren

bart de latte studio 84

Wat klanten over ons zeggen

5/5

4.9/5

thijs-vanhoutte-novulo-epdm.jpg
Bart is een topper in zijn vak! Thx voor de samenwerking!
Thijs Vanhoutte
Novulo Zorgwoningen
jolien-van-calenbergh.jpg
Ik deed als advocate beroep op Studio 84. Ik ben zeer tevreden met de site en de bijhorende service dewelke ik van Studio 84 mocht ontvangen. Alles wordt uitgelegd in verstaanbare taal voor de niet-computerspecialisten. Alles wordt bedacht vanuit de wens van de klant en passend bij het profiel van de klant en volledig in samenspraak. Ook het opgemaakt logo, de e-signature etc zijn volledig wat ik ervan verwachtte en volledig mijn smaak ! Elke site heeft zijn eigenheid en persoonlijke touch en feeling. Heel professioneel ! Doe zo voort, Studio 84!
Jolien Van Calenbergh
Advocaat Van Calenbergh
griet-aesaert.jpg
Bart bouwde voor ons een website alsof het voor zichzelf was. Hij beperkte zich niet tot enkel ‘de website’ maar dacht echt mee in functie van gebruik en verkoop. Maakte optimalisaties waar wij nooit aan gedacht hadden en gelooft 100% in je product. Wij zijn heel tevreden en hopen nog veel advies te mogen ontvangen - een echte meerwaarde.
Griet Aesaert
Aesaert
ingrid-huyghe-anna-et-maman.jpg
Perfecte begeleiding én opvolging gedurende volledig proces vanaf opstart nieuwe webshop. Correcte en duidelijk gestaafde info. Ook na het 'live' gaan van de webshop goede feedback!
Ingrid Huyghe
Anna et Maman
tine-naessens-universiteit-gent
Bart is een betrouwbare en leergierige partner die zich wil verdiepen in de specifieke materie van de klant. Technisch sterk en flexibel en to the point in communicatie. Google Analytics en Google Ads heeft geen geheimen voor hem. Een heel waardevolle samenwerking voor Universiteit Gent en Nova Academy!
Tine Naessens
Universiteit Gent
michael-croes-ohlala.jpg
Bart zorgt voor transparante communicatie en spreekt vanuit eigen ervaring. Start met een heel gedetailleerde analyse van de website en volgt dit heel correct op.
Michael Croes
Lingerie Ohlala
ellen-dupont-online-ed.png
Meer dan 3 jaar werken we samen met Bart van Studio 84. Sinds dag 1 is dit een fijne, professionele, aangename samenwerking. Wij schakelen Bart in voor Google analytics, Google adwords, SEO en websites. Met Bart heb je een partij waarop je kan rekenen. Wij zijn alvast fan!
Ellen Dupont
Online ED
wendy-rosseel-rosette-la-vedette.jpg
Bart verzorgt voor ons al een tijdje onze Google Ads en hij doet dat bijzonder goed: zonder onnodige blabla, met de blik op het eindresultaat, en met een gezonde nieuwsgierigheid naar je doelgroep en product. Bart heeft bovendien aan een half woord genoeg om je te begrijpen en rapporteert ook helder en duidelijk, hij kijkt verder dan de cijfers en denkt maar al te graag met je mee. Gestructureerd, analytisch, maar altijd in mensentaal!
Wendy Rosseel
Rosette La Vedette

Tevreden over onze diensten? Laat het ons weten!

Enkele van onze klanten

That's how we roll

Een slim fit t-shirt met blazer, jeans en sneakers. Non-stop koffietje in de hand. Welkom op ons online marketing bureau in Gent.

Gratis offerte

Let's get started

Laat ons beginnen met uw online marketing verhaal!

30 min

Gratis videogesprek

Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe kan je dit zo effectief mogelijk bereiken? Boek gratis en vrijblijvend een videogesprek met Studio 84.

Wacht eens even...

Waarom geen gratis en vrijblijvende video call met Studio 84?