Social media bureau

Social media marketing

Wij helpen jou met de selectie, setup, beheer en volledige website integratie van relevante social media platformen voor jouw bedrijf, 

Get started

Social mediakanalen voor uw bedrijf

Social media is een belangrijk onderdeel van uw online marketing strategie. In tegenstelling tot zoekmachine marketing vergt het een minitieuze opvolging.

Facebook Business Suite

Facebook Business Suite omvat verschillende social media platformen en chat applicaties die essentieel zijn voor een succesvolle social media strategie:

facebook social media marketing
instagram social media marketing
Opzetten of screenen

Een volledige configuratie of screening van Facebook Business met uw huisstijl en doelgroep in het achterhoofd. We voeren een TAG of zoekwoordanalyse uit en optimaliseren de inhoud gebaseerd op sociale populariteit en zoekvolume.

Complete website integratie
Messenger & Whatsapp Business

Gebruik een uniek chat bedrijfsprofiel dat speciaal ontwikkeld is voor ondernemingen. Volledig gescheiden van uw privé nummer. Stuur chat berichten met klanten op een professionele en herkenbare manier:

Snel en gemakkelijk contact opnemen

Studio 84 integreert naadloos Facebook Messenger of Whatsapp als communicatie tools op je website voor ondersteuning of een snelle vraag.

messenger business
whatsapp business

Video marketing

Bereik internetgebruikers die meer belang hechten aan video’s dan aan tekst. Video’s kunnen een band creëren tussen een bedrijf en de kijker. Bij juist gebruik kan het uw bedrijf menselijker maken.
youtube social media marketing
tiktok social media marketing
Bovenaan in de zoekresultaten

De YouTube videoresultaten bepalen tegenwoordig deels ook de Google Webresultaten. Om hoger in de webresultaten te scoren loont het dus om ook op video’s te focussen.

Video's en shortvideo's

De lengte van een video wordt bepaald door het product, de dienst of het merk en het publiek dat u probeert te bereiken. Wij helpen met het opmaken van video’s en conversie gerichte call to actions.

Bereik adolescenten met TikTok

TikTok verovert steeds meer aandeel van Facebook en Instagram. Het loont om zo snel mogelijk aanwezig te zijn op dit platform:

Andere platformen

Bij deze platformen is een unieke strategie en het gebruik van geschikte content cruciaal voor een kans op succes. Zowel bij organische posts als bij adverteren. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Nieuwsbrieven

E-mails zijn nog steeds een goede manier om contact te houden met je klanten. Bovendien zijn ze goedkoop als je de mailings zelf maakt. Studio 84 helpt jouw bedrijf met de setup, e-mail sjablonen, integraties en automatiseringen.

Generate buzz

Create content

Social media beheer

Studio 84 maakt gebruik van vier pijlers voor het beheer van uw social media kanalen:

social media beheer studio 84

Adverteren op social media

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wenst te adverteren op social media:

Verzamel nieuwe organische fans en volgers door gericht te adverteren. Wij helpen met de  platformkeuze, doelgroep selectie, optimale budgetverdelingen en transparante rapporteringen.

social media dashboard studio 84

Meten is weten

Rapporteringen & dashboards

Tags & pixel events

Meet de effectiviteit van je social media berichten of advertentie campagnes. De gewenste acties of events zijn rechtstreeks zichtbaar in het advertentie platform van het kanaal door de integratie van unieke events op de website.

Alle kanalen in één oogopslag

Wij maken unieke dashboards op maat van de klant. Via koppelingen met de meest uiteenlopende kanalen kan je gecentraliseerd meten en analyseren.

Sociale ondersteuning

Aanbevelingen & recensies

Laat bezoekers zien dat je niets te verbergen hebt. Toon klantenbeoordelingen op jouw website en creëer vertrouwen bij potentiële klanten door sociale ondersteuning en bevestiging.

Tine Naesens
Tine Naesens
Universiteit Gent
Read More
Bart is een betrouwbare en leergierige partner die zich wil verdiepen in de specifieke materie van de klant. Technisch sterk en flexibel en to the point in communicatie. Google Analytics en Google Ads heeft geen geheimen voor hem. Een heel waardevolle samenwerking voor Universiteit Gent en Nova Academy!
Griet Aesaert
Griet Aesaert
Aesaert
Read More
Bart bouwde voor ons een website alsof het voor zichzelf was. Hij beperkte zich niet tot enkel ‘de website’ maar dacht echt mee in functie van gebruik en verkoop. Maakte optimalisaties waar wij nooit aan gedacht hadden en gelooft 100% in je product. Wij zijn heel tevreden en hopen nog veel advies te mogen ontvangen - een echte meerwaarde.

Gratis offerte

Let's get started

Laat ons beginnen met uw social media verhaal!

30 min

Gratis videogesprek

Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe kan je dit zo effectief mogelijk bereiken? Boek gratis en vrijblijvend een videogesprek met Studio 84.

Wacht eens even...

Waarom geen gratis en vrijblijvende video call met Studio 84?