Web analytics

Webstatistieken

Ken het surfgedrag van uw bezoekers en meet doelen of conversies. Studio 84 is expert in het opzetten van Google Analytics webstatistieken voor jouw site.

Google Analytics

All-in-one analytics platform

Via Google Analytics kunnen we veel te weten komen over onze bezoekers. De opzet en de vereisten variëren van klant tot klant. Studio 84 is certified Analytics partner en zorgt voor een integratie op maat.

Ken het surfgedrag van uw bezoekers

Wie heeft uw website bezocht en wanneer, hoe kwamen ze daar, wat deden ze op de website en waar gingen ze naartoe?

Meet doelen of conversies

Doelen of conversies zijn acties op de site die we willen dat bezoekers uitvoeren. Door gewenste acties correct bij te houden kunnen we de kwaliteit van onze bezoekers meten volgens de unieke vereisten van jouw bedrijf.

Hou verkopen op je webshop bij

Meet de opbrengsten van uw webshop en hou rekening met verzendkosten of geannuleerde bestellingen. Kom te weten waar het fout gaat in het aankoopproces en bereken eenvoudig uw ROI.

Social media tracking

Integratie pixels, tags & events

Meet de effectiviteit van je social media berichten of advertentie campagnes. De gewenste acties of events zijn rechtstreeks zichtbaar in het advertentie platform van het kanaal, dankzij de integratie van unieke events op de website.

analytics dashboard studio 84 1

Dashboards

Unieke rapporteringen

Alle kanalen in één oogopslag

Wij maken unieke dashboards op maat van de klant. Via koppelingen met de meest uiteenlopende kanalen kan je gecentraliseerd meten en analyseren. Gedaan met inloggen/uitloggen, kopiëren naar excel sheets, standaardiseren en formules en totalen controleren.

Online dashboard of in de mailbox

Controleer data en periodes on the fly via een dashboard in lijn met de huisstijl van jouw bedrijf. Indien gewenst kunnen rapporteringen automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks naar een selectie van personen opgestuurd worden.

Certified since 2008

Google Analytics Certified partner

Studio 84 heeft de nodige Google Analyitcs opleidingen genoten  en heeft ervaring met zowel Google Analytics Universal als Google Analytics 4.

Google Tag Manager

Makkelijk zelf codes beheren of toevoegen

Dankzij het gebruik van Google Tag Manager op onze sites hoef je geen IT specialist te zijn om tracking codes, tags, snippets of pixels zelf te beheren of toe te voegen aan je site.

google tag manager

Conversie optimalisatie

Klikken omzetten naar klanten

Meer geld uitgeven is niet altijd het antwoord. Conversie optimalisatie is belangrijk omdat het de waarde van de bezoekers verhoogt – door te profiteren van uw bestaande websiteverkeer.

5000 bezoekers

website bezoekers
bezoekers verlaten website 1

4900 bezoekers verlaten de website

converterende bezoeker

100 aanvragen

Gratis offerte

Let's get started

Laat Studio 84 uw webstatistieken op punt zetten en start met meten.

30 min

Gratis videogesprek

Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe kan je dit zo effectief mogelijk bereiken? Boek gratis en vrijblijvend een videogesprek met Studio 84.

Wacht eens even...

Waarom geen gratis en vrijblijvende video call met Studio 84?