Een betere ROI

Conversie optimalisatie

Meer geld uitgeven is niet altijd het antwoord. Conversie optimalisatie is belangrijk omdat het de waarde van de bezoekers verhoogt – door te profiteren van uw bestaande websiteverkeer.

Ruimte voor verbetering

Klikken omzetten naar klanten

Conversie optimalisatie

Hoe goed uw website of app ook is ontworpen of hoe efficiënt u momenteel gebruikers converteert – er is altijd ruimte voor verbetering, en met conversie optimalisatie kunt u dat bereiken.

De ROI die u nodig hebt

U hoeft niet meer geld uit te geven aan reclame om meer bezoekers aan te trekken. We kijken naar manieren om uw bestaande kader te tweaken om de ROI te krijgen die u nodig hebt.

Rechtstreeks resultaat

Een verdubbeling van uw conversiepercentage betekent een halvering van uw kosten per acquisitie (hoeveel het kost om een klant te krijgen). Uw percentage is direct gekoppeld aan uw winst – omdat de winst van extra conversies rechtstreeks naar uw resultaat gaat!

Optimalisatie op maat

Duidelijk plan van aanpak

Elke website en zijn doelstellingen zijn uniek. Toch zijn er enkele veelvoorkomende pijnpunten waar Studio 84 zich onmiddellijk op richt.

Professioneel webdesign

Professioneel webdesign vormt de basis van uw online marketing verhaal. Studio 84 denkt mee als webdesign bureau en houdt rekening met uw marketing strategie om de structuur, navigatie en content af te stemmen op uw doelgroep.

Verkooptrechter optimaliseren

Praktisch voorbeeld

Stel dat uw website een conversiepercentage van 2% heeft en 5000 bezoekers per maand ontvangt, dan genereert u maandelijks 100 conversies. Als u door verschillende elementen van uw website aan te passen en de verkooptrechter te optimaliseren uw conversiepercentage kunt verhogen tot 3%, dan springt het aantal conversies met 50% naar 150 per maand!

Oorzaak

5000 bezoekers

Gevolg

2000 bezoekers verlaten de website

1750 bezoekers verlaten de website

750 bezoekers verlaten de website

400 bezoekers verlaten de website

Webstatistieken

Meten is weten

Waar komen onze bezoekers vandaan, hoe navigeren ze en belangrijker, voeren ze uiteindelijk een gewenste actie uit? Vitale informatie om uw online marketing inspanningen te beoordelen en bij te sturen.

0
Klikken op e-mail
0
Klikken op telefoon
0
Klikken op adres
0
Formulieren
verzonden
0
Inschrijvingen
nieuwsbrief
0
Gegenereerde
omzet
Zoekmachines 40%
Social media 35%

Gratis offerte

Let's get started

Krijg betere bezoekers in combinatie met een hoger conversie percentage.

30 min Video call

Boek een gratis consultatie

Boek gratis en vrijblijvend een online marketing consultatie van 30min met Studio 84. Waar sta je nu, waar wil je naartoe en hoe kunnen we dit samen bereiken?